mandag den 10. marts 2014

Køkken og andet valgt i HTH (igennem huscompagniet)

Huscompagniet har samarbejde med HTH køkkener, og de er pt. HTHs største kunde. Det betyder, at man inden byggeprocessen går i gang, bliver inviteret ud i en navngivet HTH butik. I vores tilfælde er det HTH i Tilst.

Efter et 3,5 timer langt møde i HTH, Tilst, og en lille uges ventetid, er vores valg nu ankommet med beskrivelse, måltegninger og nogle meget fine billeder, der giver en god idé om, hvad der venter, når huset er færdigt.

Køkken-, bryggers- og toilet-tegninger fra HTHDet er super fedt at se valgene i animeret "real life", og vi kan nu begynde at kigge på, om der er noget, vi skal lave om. Man skal heller ikke glemme at tegningerne kommer med et prisskilt, og her blev vi (heldigvis) ramt af en positiv overraskelse.
Vores udgangspunkt til mødet i HTH var, at vælge de ting vi gerne ville have, og så måtte vi se på prisen bagefter. Vi vidste på forhånd, at vi ville vælge mange standart løsninger (bordplade, låger, håndtag), men vi vidste også godt, at vi ville komme i hænderne på en sælger. Man ved aldrig helt, hvilket behov man har, før man rammer en god sælger...
Det skal siges, at vores sælger i HTH, Tilst, var god. Der var en god blanding af rådgivning, ærlige svar og gode salgsargumenter, men også hurtig accept af vores valg selvom det ikke blev den dyreste løsning hver gang. Var vi i tvivl, så valgte vi det, vi synes bedst om uanset prisen.
Pris for køkken, bad, toilet, bruggers og graderobe i HTHDen positive overraskelse var prisen, da vi så den endelige bundlinje. Reelt set er prisen over, når man ser på budgettet, som vi har lavet med Huscompagniet, men det skyldes at HTH, Tilst, har fået lov at komme med et bud på, at indrette vores walk-in closet, hvilket vi ikke har indregnet. Tages garderoben væk, kommer vi under budgettet igen. Alt i alt har vi fået alle de løsninger, som vi blev fristet af til under det afsatte budget.
Hvad der ligger i tilbuddet, vil jeg beskrive nærmere i et andet indlæg. Så kan du/I får en idé om, hvor mangt man kan komme i HTH igennem en aftale med Huscompagniet.